Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 vijver producten in 🏬 8 webshops

Vijververlichting

Met behulp van vijververlichting kan het water ’s avonds prachtig verlicht worden. Dit zorgt voor een stijlvolle ambiance in de woonomgeving en een goed zicht op de vissen, zelfs wanneer de zon is ondergegaan. Uiteraard is vijververlichting in vele soorten en maten te verkrijgen.

Meest populaire vijververlichting op Bol.com

Verlichtend op alle fronten

Wanneer u bijvoorbeeld spotjes in uw vijver plaatst, dan ontstaat er een fantastisch lichteffect onder het wateroppervlak. Zo kunt u de vissen ook zien zwemmen als u ’s avonds door de tuin loopt. Bovendien is er vijver verlichting verkrijgbaar die geΓ―ntegreerd wordt in de sproeikop van fonteinen. Hiermee wordt een effect gecreΓ«erd waarbij het lijkt alsof de waterstraal zelf licht geeft.

Waterdichte vijververlichting

Als u geen vijververlichting heeft, kunt u eigenlijk alleen maar van uw vijver genieten als het overdag is en het zonlicht erop schijnt. Er is daarentegen een simpele manier om het water kunstmatig te verlichten, zodat er ook zonder zon van genoten kan worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor drijvende lampjes, die zich over het wateroppervlak van de vijver bewegen. Daarnaast is het mogelijk om waterdichte vijververlichting onder de wateroppervlakte te installeren, zoals de spotjes van Ubbink die een sfeervolle toevoeging zijn aan de aanblik van de tuin. Bovendien zijn deze lampjes in vele verschillende kleuren verkrijgbaar en kunt u uw eigen persoonlijke draai geven aan de vijver verlichting. De diverse soorten vijververlichting en effecten geven een prachtig sfeervol effect en maken uw vijver ook in de avond tot een geweldige eyecatcher.

vijver-expert.nl
Logo