Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 vijver producten in 🏬 8 webshops

Vijvermerken

Alle bekende vijvermerken

Vijvers en vijveraccessoires zijn verkrijgbaar van verschillende merken, zoals Velda, Ubbink en Hozelock. Zij ontwikkelen vijverproducten, waaronder vijverpompen, terrasvijvers, vijverfilters, fonteinen en watervallen. Alle accessoires vormen stuk voor stuk een prachtige aanvulling op uw tuinvijver.

Hozelock

Het vijvermerk Hozelock heeft bijvoorbeeld al meer dan 50 jaar ervaring in de tuinbranche en ontwikkelt vijverpompen- en filters die van hoogwaardige kwaliteit zijn. De combinatie van vakmanschap en ervaring maakt dit merk tot één van de toppers in deze branche.

Velda en Ubbink vijvers

Velda is een vijvermerk dat uiteenlopende producten aanbiedt ter verfraaiing van de tuin. Zo kunt u bij dit merk terecht voor een grote variatie aan vijverfilters en bijvoorbeeld fonteinen. Daarnaast biedt Ubbink vijvers met een geprefabriceerde vorm en prachtige vijver verlichting die het water ’s avonds met allerlei kleuren verlicht. Al deze vijvermerken hebben zo hun eigen specialiteiten en zorgen er samen voor dat u voor alle vijverartikelen in onze webshop terecht kunt. Of u nu op zoek bent naar vijverfolie of een mooi waterornament ter versiering van de vijverrand; bij vijver-expert bent u aan het juiste adres!

vijver-expert.nl
Logo