Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 vijver producten in 🏬 8 webshops

Hozelock Easyclear vijverpomp

Ben je op zoek naar een multifunctionele filterpomp? Dan voldoet de Hozelock EasyClear ongetwijfeld aan jouw wensen. Dit volledig geïntegreerde filtersysteem is een combinatie van drie onmisbare vijverbenodigdheden: een pomp, filter en UVC-apparaat in één! Met de EasyClear bestel je een zeer eenvoudig te installeren apparaat dat zorgt voor helder en bovenal schoon water. Bovendien heb je ook meteen een fontein en/of waterval in je vijver, want ook dat hoort bij de vele voordelen van de Hozelock EasyClear.

Koop een Hozelock Easyclear vijverpomp op Bol.com

Vijverpomp met geïntegreerd filtersysteem

De Hozelock EasyClear is een vijverpomp met een geïntegreerd filtersysteem en UVC-apparaat. Het vijverwater blijft hierdoor schoon en helder zodat er een optimaal leefklimaat in de vijver is voor planten en vissen. Dit komt mede door de meegeleverde UVC-lamp die ervoor zorgt dat de algen in het water worden geëlimineerd. Vuildeeltjes worden door middel van het schuimfilterpatroon uit het water verwijderd zodat er helder water ontstaat. De speciale Kaldness™ biomedia draagt bij aan een optimaal gezond water voor de vissen en planten. 

EasyClear 3000

De EasyClear 3000 is de kleinste uit de EasyClear-serie en is geschikt voor vijvers met een inhoud tot 3000 liter (zonder vissen). Met vissen zal de pomp een vijverinhoud van 2000-2500 liter ondersteunen. De waterval- en fonteinfunctie zijn niet tegelijk te gebruiken, in tegenstelling tot bij de grotere edities. De EasyClear 3000 wordt geleverd met een kabel van 10 meter en heeft een vermogen van 25 Watt. Ook wordt er standaard een UVC-lamp van 5 Watt meegeleverd.

EasyClear 4500

De EasyClear 4500 is het nieuwste model uit het EasyClear-serie van Hozelock en is geschikt voor vijvers met een inhoud van 4500 liter in het geval van een vijver zonder vissen. Heb je vissen in je vijver rondzwemmen dan kun je het beste een vijverinhoud van 3000 tot 3750 liter aanhouden. Bij dit model kun je ervoor kiezen om of de watervalfunctie te gebruiken of een fontein aan te zetten in de vijver. Het is niet mogelijk om met deze pomp beiden tegelijkertijd aan te zetten. Dit kan wel met de grotere pompen uit de EasyClear-serie. Bij de EasyClear 4500 worden drie sproeikoppen meegeleverd, namelijk een 2-traps-, een 3-traps en een waterbelsproeikop. 

EasyClear 6000

De EasyClear 6000 is de middelste uit de EasyClear-serie en is geschikt voor vijvers met een inhoud tot 6000 liter (zonder vissen). Met vissen zal de pomp een vijverinhoud van 4000-5000 liter ondersteunen. De waterval- en fonteinfunctie zijn tegelijk te gebruiken, in tegenstelling tot bij het kleinste model. De EasyClear 6000 wordt geleverd met een kabel van 10 meter en heeft een vermogen van 40 Watt. Ook wordt er standaard een UVC-lamp van 9 Watt meegeleverd.

Easyclear 7500

Met de EasyClear 7500 heb je de mogelijkheid om tegelijkertijd een waterval te laten stromen en een fontein aan te zetten in de vijver. Bij dit model worden drie sproeikoppen meegeleverd, namelijk een 2-traps-, een 3-traps- en een waterbelsproeikop waarmee je jouw vijver net dat beetje extra sfeer kunt geven. De EasyClear 7500 vijverpomp heeft een vermogen van 28 watt en is uitgevoerd met een kabel van 10 meter. Hieronder staan de belangrijkste eigenschappen van dit model op een rijtje: 

EasyClear 9000

De EasyClear 9000 is de grootste uit de EasyClear-serie en is geschikt voor vijvers met een inhoud tot 9000 liter (zonder vissen). Met vissen zal de pomp een vijverinhoud van 6000-7500 liter ondersteunen. De waterval- en fonteinfunctie zijn tegelijk te gebruiken, in tegenstelling tot bij het kleinste model. De EasyClear 9000 wordt geleverd met een kabel van 10 meter en heeft een vermogen van 55 Watt. Ook wordt er standaard een UVC-lamp van 13 Watt meegeleverd.

Schoon en gezond water 

De EasyClear bewaakt de waterkwaliteit van uw vijver. Het schuimfilterpatroon filtert vaste vuildeeltjes, terwijl de UVC-lamp de algen elimineert. Zo heeft u nooit meer last van groen water. Daarnaast wordt gebruikt gemaakt van Kaldnes™-biomedia om het water voor uw vissen en planten gezond te houden. De Kaldness™ wordt sinds kort verpakt onder de schuimfilterpatronen voor een snelle en eenvoudige reiniging.

Fontein en waterval

De EasyClear heeft een waterval- en fonteinfunctie voor een fraai waterbeeld in uw vijver. De pomp wordt geleverd met drie sproeikoppen: een 2-traps-, een 3-traps- en een waterbelsproeikop.

Eenvoudige installatie, weinig onderhoud

Deze Hozelock filterpomp is eenvoudig te installeren en vergt weinig onderhoud. Hieronder vindt u alle voordelen van de EasyClear op een rijtje:

 • Geen gereedschap nodig
 • Eén stroomkabel voor zuinige en kostenbesparende installatie
 • Eenvoudig richten van de fonteinbuis met kniegewrichtverbinding
 • Stevige voet voor extra stabiliteit
 • Verlengstukken voor verschillende vijverdieptes
 • Instelbare fonteinhoogte en waterval met traploze doorstroomregelaar
 • Pomphuis met grote mazen, minder onderhoudsintensief
 • Eenvoudige toegang tot de UVC-lamp door bajonetsluiting
 • Ingebouwde bypass voor continue werking van fontein en/of waterval (ook bij blokkering schuimfilterpatroon)

Kenmerken

 • Schoon en gezond water
 • Voor grote en kleine vijvers
 • Fontein- en watervalfunctie
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Eenvoudig te installeren

De belangrijkste plus- en minpunten op een rijtje

 • Multifunctioneel: in te zetten als fontein- of watervalpomp
 • Deze pomp is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen het lukt om deze succesvol aan te sluiten
 • Verkrijgbaar in verschillende groottes, zodat hij voor iedere vijver wel geschikt is
 • De UVC-lamp is niet de állerkrachtigste op de markt
vijver-expert.nl
Logo