vijver-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Vijverbakken

Filters

Filter op:
Vijverinhoud
Toon resultaten (15)
Materiaal
Toon resultaten (15)
Type
Toon resultaten (15)
Prijs
Toon resultaten (15)
Merk
Toon resultaten (15)
"vijver-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Vijverbakken

Een prachtige vijver

Een vijver brengt rust met zich mee en zorgt bovendien voor een sfeervolle, serene plek in de tuin. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er kant en klare vijvers verkrijgbaar zijn in de vorm van vijverbakken. Deze voorgevormde vijvers zijn er in vele verschillende soorten en maten.

Eenvoudig aan te leggen

Zo is het heel eenvoudig om een vijver in uw tuin aan te leggen. Van de vijverbakken bestaan er uiteraard modellen die in de tuin geplaatst kunnen worden, maar kunt u ook een vijver voor binnenshuis bestellen. Een vijverbak is een minder gemakkelijke manier om een vijver in uw tuin aan te leggen, omdat u een vijver bak alleen in de grond hoeft te graven. De ingewikkelde klus van het bepalen van de juiste vorm en de afmetingen van een vijver kunt u dan overslaan.
Voorgevormde vijvers zijn meestal gemaakt van verschillende soorten kunststof. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld kunststof vijvers van HDPE en polyethyleen. Naast deze kunststof vijver bakken leveren wij ook terrasvijvers met een bijzonder uniek design en van zeer origineel materiaal, namelijk textiel.

Iedereen heeft ruimte voor een terrasvijver

Als u niet voldoende ruimte in de tuin heeft voor een volledige tuinvijver, dan is de terrasvijver misschien een handig alternatief. Dit is een vijver die over het algemeen minder ruimte inneemt en gemakkelijk op het terras of elders in de tuin te plaatsen is. Het is een prachtig product dat gemakkelijk te installeren is en relatief weinig onderhoud nodig heeft. Bovendien voegt een dergelijke terrasvijver sfeer toe aan de woonomgeving in combinatie met een aantal waterplanten en/of vissen. Door de vijver te voorzien van een pomp-filtersysteem, heeft u langer plezier van schoon water en genieten uw vissen en planten van een optimaal milieu waarin zij goed kunnen gedijen.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Ubbink Start

Vraag: Wat kost een vijver van 2.00 op 3.00m

Antwoord van onze expert: De Ubbink Start is helaas niet in dat formaat.

Ubbink Quadra InoxFrame

Vraag: Hoe groot is het frame?

Antwoord van onze expert: Deze zijn niet bekend, echter is deze bedoeld voor de Quadra C3 met de afmetingen 118×78 cm, deze zal dus iets groter zijn.

Ubbink Quadra WoodFrame

Vraag: Is het ook sterk genoeg om als plantenbak te dienen?

Antwoord van onze expert: Hier is deze niet op getest, hier durf ik geen garantie op te geven.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk